O nama

Standard gradnja

Građevinski obrt Standard Gradnja započinje s radom u listopadu 2005. godine. Započeli smo radom sa 5 djelatnika, uključujući i sebe kao vlasnika obrta.

Početkom 2006. godine povećavamo broj djelatnika, paralelno sa povećanjem obima poslova koje uredno odrađujemo, da bi u 2007. godini broj djelatnika povećali na 28 djelatnika. Danas upošljavamo između 17 – 25 djelatnika ovisno o projektima koje izvodimo.

Naš moto je “ne svaštariti” (ne uzimati prevelik krug djelatnosti, već se baviti s onim u čemu si dobar ili najbolji). Obitelj Peroš ne bavi se građevinarstvom slučajno već je to dio naslijeđene tradicije.

Naša kvaliteta i profesionalnost proizilazi iz dugogodišnjeg rada na gradilištima širom Njemačke i Hrvatske (kao rukovodilac gradilišta), te naše obiteljske tradicije višegeneracijskih građevinara.

Usluge

Opredijelili smo se za izvođenje objekata visokogradnje (konstrukcija, krov, fasada i okoliš), koje kompletno izvodimo sa svojim ljudskim i strojnim kapacitetima, a sve druge obrtničke radove izvodimo sa našim višegodišnjim suradnicima (kooperantima). Svake godine značajan dio sredstava ulažemo u obnovu i nabavu nove opreme, s ciljem podizanja kvalitete naših izvedenih radova, o čijoj kvaliteti mogu svjedočiti investitori s kojima smo do sada surađivali.

Posjedujemo profesionalnu opremu koja nam omogućuje brzu i efikasnu gradnju uz maksimalnu kvalitetu izvedenih radova (velikopološna oplata – “doka”, stropni sustav – “doka sistem”, brzomontažne skela, kranske dizalice Liebherr, Potain, kamioni kiperi, minibager, bager i sva druga prateća oprema profesionalnih karakteristika).

Ostale usluge koje nudimo su niskogradnja, završni radovi, adaptacije, izolaterski radovi i uređenje okoliša.